Werken aan uw swing

Golf is geen makkelijk spelletje. En af en toe is het fijn als iemand u verder op weg kan helpen. Wij hebben bij de WGTF in Engeland de cursus gevolgd en mogen onszelf dan ook Level III Instructor noemen. 
 
Naast de swing zullen wij natuurlijk ook altijd rekening houden met het materiaal.Zowel het materiaal en de swing moeten passend zijn om u optimaal te laten presteren op de golfbaan.

Wij maken gebruik van technieken die mogelijk niet bekend zijn bij u. Zo proberen wij vooral in te tappen op uw gevoel. Gebruik makend van video analyse (HD-video) kunnen we uw swing analyseren en gaan werken aan de punten die u kunnen helpen.

We hebben een ruim assortiment (ook voor de aanschaf) aan trainingsmiddelen. Deze zijn essentieel om u te helpen om een wijziging in uw setup of swing eigen te maken.

Wij geloven niet in lessen van een half uur. U zult een mogelijke wijziging in setup of swing meerdere malen moeten herhalen voordat u deze foutloos kunt doen. U krijgt van ons pas een oefening mee indien u deze 21 keer foutloos heeft gedaan. Waarom 21? Kom dat bij ons ontdekken.

Ook geloven wij niet in een lesje om een probleempje op te lossen. Of nu een lesje en volgende week weer. Helaas werkt het golfspel niet zo. Na een les moet u echt de tijd nemen om het geleerde in de praktijk te brengen. Na een paar weken of zelfs maanden gaan we gewoon weer verder.

U kunt bij ons in de winkel werken aan uw swing. Zo heeft u geen pottenkijkers en staat u lekker binnen. Wij hebben speciale winterpakketten; zo mijd u de snijdende kou op de range. Neem contact met ons op indien u de mogelijkheden eens wil bespreken.