Grips

Qua grips is het niet bij te houden. Er zijn vele merken en vele verschillende types: materiaal, dikte, vorm en kleur. Wij hebben vele grips op voorraad en toch leert de ervaring dat juist die ene grip niet. Geen probleem. Wij kunnen alles bestellen.
Golf pride grips is mogelijk de meest bekende grip die er is. Als Certified Golf Pride Fitting Center zijn wij gekwalificeerd om u perfect aan te meten. Ook kunnen wij iedere Golf Pride grip levering en monteren.
Lamkin is al jaren een begrip. Wij kunnen iedere gewenste grip leveren en monteren. 
Pure grips zijn een sensatie op het gebied van grips. Deze grips worden gemonteerd met een compressor en zijn daardoor makkelijk te vervangen. Het materiaal van Pure grips is plakkerig en vooral bijzonder slijtvast.
Superstroke putter grips zijn uniek. De rechte grip kan helpen om een putt beter op lijn te houden doordat u uw polsen stiller kan houden. Veel gebruikt vanwege bewezen succes.
Jumbomax levert dikke grips. Bryson Dechambeau gebruikt ze voor zijn unieke swing. Maar deze grip helpt ook veel mensen met reuma of andere klachten aan hun handen. 

Overig

Ook qua grips hebben wij gekozen voor een selectie waarvan wij vinden dat we iedere golfer kunnen bedienen. Toch kunnen wij ook andere merken grips leveren. Neem contact met ons op indien u een specifieke grip zoekt.
Neem contact op