Shafts

We kunnen pagina's vol schrijven over shafts. Dit is mogelijk het belangrijkste onderdeel waar we ons tijdens de fitting op concentreren. De shaft is het enige wat het clubhoofd aan uw handen verbindt. De shaft moet bij u passen, anders werkt de club niet voor u. 
 
Een shaft heeft vele specifitcaties: gewicht, flex, counterbalancing, balance point, tip stifness, butt stiffness, lengte, torque, materiaal, etc, etc. Gelukkig hoeft u hier niets van te snappen. Daar letten wij op voor u.
 
Er zijn vele merken shafts. Wij richten ons op het premium segment. Zo kunnen wij shafts leveren die u nooit in een standaard club zal zien. Dit zijn vaak shafts die u op TV wel zal zien omdat deze shafts door de pro's gebruikt worden.
 
Premium hoeft zeker niet duur te betekenen. Premium merken hebben shafts in iedere prijsklasse. U kunt het zelf zo gek maken als u zelf wil. Wij weten dat wij voor ieder budget een passende shaft hebben.
Wij zijn al heel lang Accra dealer. Dit merk zal u niet vinden in standaard clubs in de winkel. En hoewel Accra niet aan sponsoring doet, kiezen een aantal toppers om toch gebruik te maken van Accra shafts: bv. Gary Woodland, Padraig Harrington en Tony Finau.
 
Accra levert shafts voor ieder budget. Van duurdere tour modellen tot aan betaalbare graphite en stalen shafts. Wij hebben een uitgebreid assortiment van alle leverbare shafts in de winkel. Alleen verkrijgbaar bij gecertificeerde clubfitters.
Wij zijn gecertificeerd True Temper Performace Center. Dat betekent dat wij bewezen hebben u perfect te kunnen adviseren voor True Temper, Rifle en Project X shafts. 
 
Dit is mogelijk het grootste merk shafts in de wereld. Wij kunnen alle shafts leveren. Daarbij kunnen wij shafts leveren die u alleen kan krijgen via gecertificeerde clubfitters.  U zal deze shafts nooit in een standaard club vinden.
De perfecte shaft als u het gevoel en performance van een stalen shaft wil hebben in het gewicht van een graphite shaft. De meest succesvolle shaft op de senior en de ladies tour (hier moeten wij als amateurs meer op letten dan op de PGA tour). 
 
Ook deze shaft is alleen leverbaar door gekwalificeerde clubfitters. Voor amateurs een bewezen oplossing qua balans van gewicht, gevoel en stijfheid. Maar ook goed genoeg voor Matt Kuchar en Brent Snedeker.
Tom Wishon levert niet alleen clubhoofden maar ook shafts. Betaalbare shafts die echt heel goed zijn.
 
De shafts van Tom Wishon zijn gespined om het moment dat ze binnen komen. Dat geeft al aan dat deze shafts met iets meer kwaliteit zijn gefabriceerd. Shafts voor iedere golfer en voor iedere club. 
Ook KZG heeft een eigen lijn shafts genaamd Novatech. Heel betaalbare modellen in de juiste gewichten. De keuze is misschien iets beperkter maar als de shaft past....
 
Zowel in graphite en staal leverbaar. De stalen shafts zijn zelfs ontworpen door Kim Braly, ontwerper van de originele Rifle shafts en de huidige lijn KBS shafts.
Wij zijn al heel lang KBS Certified Fitting Center. Een relatief jong merk gestart door Kim Braly, de originele ontwerper van de Rifle shaft.
 
De shafts zijn leverbaar in graphite en staal en er is een passende shaft voor bijna iedere golfer. Een bewezen shaft op de tour. Maar door de vele verschillende gewichten ook geschikt voor de amateur golfer op zoek naar kwaliteit.
Basileus levert tip kwaliteit graphite shafts welke worden gefabriceerd in Japan. WIj hebben de BRI shaft voor de ijzers nu beschikbaar als demo. Op verzoek kunnen we ook de driver shafts van dit merk bestellen.  

Overige merken

Wij kunnen ook andere merken shafts leveren. Wij hebben een keuze moeten maken en denken voor iedere golfer een geschikte shaft aan te kunnen meten tijdens een fitting. Voor reparaties kan het echter gebeuren dat u een ander merk nodig heeft.
 
Onze leveranciers kunnen vele andere merken leveren. Te denken valt aan Fujikura, Mitsubishi Rayon, Aldila, Graphite Design, UST Mamiya, FST, Nippon, Apollo en Shimada. Neem contact met ons op voor informatie over uw shaft. 
Neem contact op