Klantervaringen

Frans - hcp 16

"Twee weken geleden vertelde ik u nog, dat mijn PXG-ijzer-4 mijn lievelingsstok was. Woensdag 24 mei is dat nogmaals vastgesteld. Met mijn ijzer-4 sloeg ik een Hole in One geslagen! De door u gefitte PXG 0311-ijzers zijn super goed en u bent m.i. de beste clubfitter van Nederland."

Stef - hcp 6,5

"Ik heb afgelopen jaren al heel veel sets laten fitten door bekende golfclub fitters in Nederland. De fitting die ik bij Golfhunter heb gehad steekt er met kop en schouders boven uit. Zo uitgebreid en goed fitten van golfclubs heb ik niet eerder meegemaakt. Eindelijk heb ik nu de set waar ik al jaren naar op zoek was. Aanrader !!!"

Mikel - hcp 2

"Wat een clubs!!! Fantastisch gewoon. Sta hier die 4i op de range over de 200 te jenken, kaarsrecht."

Ton - hcp 35 / Marie-José hcp 45

"Wij zijn Senior golfers die hun SKYMAX beginnersset waarmee het GVB is gehaald, hebben vervangen. Op dit moment zijn we beiden in het bezit van een optimale set golfclubs (incl. putter), beide sets opgebouwd tijdens 3 fitting sessies, resultaat naar volledige tevredenheid van gebruikers.

De fittingsessies verliepen in drie sequentiële  sessies per set, in de eerste sessie de  keuze van club leverancier gebaseerd op actueel gemeten gegevens (aan de launchmonitor. - objectief!) , de 2e sessie verificatie keuze en 3e sessie afname test.

De interactieve sessies getuigden van een hoog nivo productkennis, voortreffelijk inzicht in de toepasbaarheid van de beschikbare clubdesign variaties per persoon, alles in een aangename atmosfeer, verzorgd door  een gastheer met een innemende persoonlijkheid.

Voor ons is het plezier in het golfen alleen maar toegenomen."

Jeroen - hcp 14,4

"Waarom Golfhunter clubfitting.

Omdat ik niet voorgelicht wilde worden door de eerste de beste weekendkracht die maar al te graag een goed geprijsd welbekend merk adviseert, ben ik opzoek gegaan naar waar de Pro's hun materiaal vandaan halen. Uiteindelijk kom je dan uit in het kleine wereldtje van clubfitters en clubbouwers. Zie je fronsen, maar ook daar zit nog verschil in.

Na een bezoek aan een open dag bij Golfhunter, volgde een eerste afspraak voor een interview, een swinganalyse met mijn eigen clubs, een eerste fitting waar aan de hand van mijn swingssnelheid en doelstellingen bepaald word wat het best bij mij past. De 1 op 1 fitting is zeer intensief en later volgt er dan een schriftelijk advies. 

Dan gaat het gebeuren de clubs worden besteld, gebouwd en er volgt een tweede detailfitting. Na deze detailfitting sloeg bij mij het enthousiasme om en begon ik te twijfelen. Heb ik wel de juiste set besteld, gaat het wel allemaal goed komen? Dus direct contact opgenomen met Golfhunter, welke mij direct en adequaat te woord staat en bied zelfs een 3e fittingsessie aan. Eenmaal gefit is namelijk bij Golfhunter gefit for live. Hier zie ik na overleg vanaf, want ik ben overtuigd dat zijn advies het juiste is.

Uiteindelijk komt dan het verlossende bericht, de clubs zijn klaar en kunnen mee de wei in. Maar voor het zo ver is toch nog even een paar balletjes slaan op de simulator, voordat ze mee naar huis gaan. Weg is de twijfel alle ballen "spot on". Naar zulks top advies was ik dus op zoek, chapeau Golfhunter.

Ervaring ronde 1:
De balvlucht zoals gewenst recht en goed op hoogte zoals voorspeld met de voor mij specifiek gekozen shafts. Een nadeel is even werken aan het uitlijnen, want alles vertrekt strak op rechts met als positief bijverschijnsel extra lengte.

Ervaring ronde 2:
Uitlijnen redelijk onder controle alleen nog wennen aan de extra lengte. Buiten dit luxe probleem enorm tevreden over de balvlucht. Aanspelen van de green op 150m is geen probleem meer door de hoge balvlucht en korte rol van 5m. Zelfs mijn eerste birdie-shot gemaakt vanaf 102m na een slechte tee-off.

Daarom Golfhunter clubfitting."

Reindert - hcp 14

"Marcel

Maak kennis met Marcel en een ding word je snel duidelijk; deze man weet waar hij het over heeft en heeft plezier in wat hij doet. Onder het genot van een kop koffie luistert naar jou en je behoeften en vertelt hij wat hij voor je kan doen en hoe hij je hierin begeleid. Steeds een helder antwoord, of een nadere toelichting. Dat is fijn, want er is veel te leren. Over je eigen golfspel en al helemaal over hoe je materiaal hierop van invloed is en ook waar deze invloed ophoudt. Eerlijk en duidelijk.

Fitting

Ik was er steeds meer van overtuigt dat als je maximaal plezier uit je golfspel wilt halen, je daarvoor ook het juiste materiaal moet hebben. En dat is materiaal dat specifiek bij jou past. En dat alleen een golfclubfitter je daaraan kan helpen. Een uitgebreid onderzoek op internet geeft je maar een paar namen van echt goeie fitters in Nederland en Marcel hoort daarbij. Na een eerste kennismaking op een open dag van Golfhunter (doen!) had al snel een eerste afspraak gemaakt. 

Op deze afspraak kon ik onder het genot van een kop koffie alles vragen over clubfitting. Ik kan meer vragen stellen dan alle gekken bij elkaar, maar dat verstoort Marcel niet. Steeds een geduldig en compleet antwoord, om vervolgens aan de hand van een aantal vragen aan mij een beeld te krijgen van waar ik naar op zoek was. Wat wil ik uit mijn spel halen? Heb ik fysieke klachten? Vind ik afstand of precisie belangrijker? ... En zo nog meer vragen waarna het echte werk kon beginnen: ballen slaan met mijn eigen set waarbij een laser mijn swing registreert en precies laat zien wat ik doe (goed of fout) en wat de bal(vlucht) doet. Leuk en leerzaam en Marcel kan je precies vertellen wat alle cijfers en feiten betekenen voor je golfspel. Meten is weten.

Dan begint het spannende deel: Marcel geeft je steeds een andere golfclub in je handen die hij ter plekke in elkaar zet. Verschillende shafts, verschillende clubhoofden, verschillende combinaties van merken, zwaarder en lichter, stijver en minder stijf... het is hard werken, maar met resultaat. Op je scherm zie je dat het echt een verschil maakt wat je in je handen hebt. De balvlucht verandert, de afstand die je slaat verandert, de afwijkingen veranderen... en na veel slaan geeft hij je een club in je handen die de combinatie van een goeie balvlucht, afstand en precisie geeft. En dan zijn we er nog niet...

Nee... nu gaat het om gevoel. Welk clubhoofd dat past bij jouw golfspel vind je fijner slaan? "Niet kijken naar het scherm, maar gewoon voelen" Wat past bij jou? Heb je dat beantwoord, dan heeft Marcel alles wat hij weten moet om een voorstel te doen. En dit gaat zo met zowel de ijzers, de hybrides als de houten...

Na een paar uur hard werken ga je met een hoofd vol nieuwe informatie en indrukken naar huis om een paar dagen later van Marcel een advies op maat te ontvangen van welke golfclubs voor jou het meest geschikt zouden zijn. Hij laat je hierin de keuze, in mijn geval waren 3 clubhoofden geschikt in 3 verschillende prijsklassen. De shaft was in mijn geval overduidelijk al op de dag zelf.

Na goed te hebben nagedacht en mijn keuze aan Marcel te hebben doorgegeven kon ik twee weken later terugkomen voor fitting nummer 2. Marcel had een concept driver, hybride en ijzer gemaakt om mee te slaan en de volgende metingen te doen. Namelijk het bepalen hoe de gewichtsverdeling van de club moest zijn alsmede de lie. Dus opnieuw ballen slaan en af en toe voegde Marcel wat gewicht toe, of haalde hij er wat af (loodtape) om de gewenste verhouding te krijgen waarmee ik de ballen steeds zo dicht mogelijk op de sweetspot wist te raken. Vervolgens een meting van de lie en nu had Marcel alle gegevens om mijn set te bouwen.

En toen

Een week later kreeg ik een keurige mail van Marcel wanneer de clubs klaar waren en daar stond ik dan gisteravond met een set prachtige clubs en na een paar ballen geslagen te hebben ook overtuigt van wat ik in mijn handen had. De komende tijd zal leren hoe tevreden ik ben. Aan de service, kennis en kunde van Marcel zal het niet liggen; die zijn top.

Dan rest de vraag die ongetwijfeld is het achterhoofd zit: is zo'n clubfitter niet veel duurder? Nee. Per saldo ben je weinig meer kwijt dat de bekende 'premium' merken in de gemiddelde golfwinkel. En voor dat geld heb je een set die echt bij je past met top kwaliteit onderdelen. Daar komt een gigantische service, tijd en energie van de kant van Marcel bovenop."

Frans - hcp 34

"Ik wilde even doorgeven hoe blij ik ben met mijn set. En hoeveel mensen de set bewonderen. De clubs spelen waanzinnig."