Miura IC-602

24 april 2024
Miura heeft een nieuw hollow body clubhoofd ontworpen. Met een traditioneel uiterlijk levert dit clubhoofd meer vergevingsgezindheid en afstand. Miura zegt zelf altijd "Discover Perfection". Kom zelf ontdekken of dat ook voor u geldt. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

Top 100 Clubfitter van de wereld

15 maart 2024
Ook in 2024 staat Golfhunter wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Al sinds 2009 hebben we de eer om jaarlijks op deze lijst van KZG te staan.  

Top 50 Accra Technologist

15 maart 2024
Wij zijn wederom verkozen tot de top 50 Accra technologists. Na 2022, zijn we ook in 2023 wereldwijd erkend als specialist van Accra shafts. Accra levert shafts voor ieder niveau en voor iedere prijsklasse. Kom zelf ervaren welke Accra shaft het beste bij u past.

Aerotech H- en J-series

18 februari 2024
Aerotech heeft 2 nieuwe series shafts uitgebracht beide nog steeds gebruikmakend van de unieke staal fiber materiaal (meer dan 90 kilometer per shaft) op een graphite basis. De H-series is de lichtste lijn shafts (50-63 gram) die ooit is uitgebracht. De H-torque iets daarentegen iets zwaarder, minder torque en iets stijver wat resulteert in een lagere balvlucht. De J-series heeft een nog een lagere torque, is iets zwaarder en dat resulteert in een nog iets lagere belvlucht. Deze shaft is voorlopig alleen leverbaar via True Temper Certified Fitting Centers en dus ook via ons.

PXG Gen 2 putter

18 februari 2024
De 2e generatie PXG putters zijn al een tijdje beschikbaar. Wij hebben nu een uniek fitting systeem waardoor u bijna alle modellen (waaronder de nieuwe Apache) kunt proberen met een keuze uit 4 verschillende hosels. Ieder hosel resulteert in een andere balans van de putter zodat er altijd een putter is die het beste bij uw swing past. De gel in het clubhoofd zorgt voor minder vibratie en zorgt ervoor dat PXG een hele dunne clubface kan gebruiken. Hierdoor kunnen ze meer gewicht verder van de clubface te plaatsen wat resulteert in een heel vergevingsgezind clubhoofd.  

Novatech Tour

18 februari 2024
KZG heeft al jaren een hele mooie lijn van shafts onder naam van Novatech. De nieuwe lijn is de tour series met een medium buigpunt, lage spin en medium vertekhoek. De 60- en 70-gram opties zijn de gewichten die bij de meeste amateurs perfect passen. Het resultaat: minder afwijking en meer controle zonder afbreuk te doen aan gevoel en afstand. 

PXG Black Ops

23 januari 2024
We hebben ze binnen. De nieuwe Black Ops Tour driver, Driver, Wood en Hybride. De beste clubs die PXG ooit heeft uitgebracht. De (door onafhankelijk onderzoek) bewezen hogere vergevingsgezindheid levert verdere en rechtere slagen op. Natuurijk met een passende shaft die wodt aangemeten tijdens een fitting.

Basileus BRI shafts

13 augustus 2023
Het japanse merk Basileus maakt (onder andere) hoogwaardige graphite shafts voor ijzers. Veel aziatische tour speelsters maken gebuik van deze shafts. De shaft zijn leverbaar in diverse gewichten (40 tot 70 gram) en worden gebouwd volgens zeer nauwe specificaties. In tegenstelling tot de meeste andere graphite shafts, zijn deze shafts taper tip in plaats van parallel. Dit geeft meer feedback tijdens een slag en biedt mij als clubfitter verschillende  mogelijkheden om diverse stijfheden te behalen voor uw clubs. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

Takumi

12 augustus 2023
Takumi heeft een lange historie met het maken van gesmeedde clubhoofden. Een clubmaker bij Takumi gaat eerst 30 jaar in de leer voordat deze helemaal zelfstandig mag werken. Het resultaat is een prachtige collectie clubhoofden van de hoogste kwaliteit. Takumi is ook het bedrijf waar de meeste grote merken hun eerste prototypes laten bouwen die dan op de tour ingezet worden. Alle producten are made to order wat wil zeggen dat de clubs specifiek voor u worden gemaakt waardoor we zaken als bounce en afwerking samen bepalen.

MTG Studio

12 augustus 2023
MTG Studios doet het net even iets anders. Door de speciale wijze van afwerken wordt er veel minder warmte gegenereerd wat resulteert in een veel zachter ijzer. En het resulteert in een uniek clubhoofd waarvan er geen tweede van bestaat. De ijzers made to order wat wil zeggen dat u de bounce zelf bepaalt en zelfs kan kiezen uit 8 verschillende afwerkingen. Alle afwerkingen resulteren weer in een eigen hardheid van het materiaal. Wilt u iets speciaals, dan zijn deze ijzers voor u.

Putter shafts

15 juli 2023
Ook putter shafts zijn in ontwikkeling. We hebben een groot aantal nieuwe putter shafts binnen met verschilende gewichten, torque en en flexibiliteit. Allemaal om de golfer het juiste gevoel te bieden bij de belangrijkste club in de tas. Daarom hebben we nu ook ons fitting systeem gemonteerd zodat u verschillende shafts met verschillende kopjes kan combineren. 

Proto Concept

16 mei 2023
We hebben een nieuw merk. Proto Concept levert Japans gesmeden clubhoofden voor een zeer zacht gevoel. Dit high end merk levert 4 verschillende ijzers en 2 verschillende wedges voor ieder niveau golfer. Kom zelf ervaren waarom Lydia Ko al jaren vertrouwd op Proto Concept. Nu te ebruiken tijdens een fitting.

Miura MC-502, CB-302 en KM-700

15 mei 2023
De Miura MC-502 is de opvolger van de even mooie MC-501. Net zo mooi als een blade met iets meer vergevingsgezindheid. Ook de Miura CB-301 heeft een opvolger in de CB-302. Nog iets vergevingsgezinder. Helemaal nieuw is de KM-700 met een uniek zool om makkelijker het clubblad recht bij de bal te krijgen. Allemaal zijn nu te gebruiken tijdens een fitting sessie. 

Wedges en wedge shafts

15 mei 2023
De wedge shaft is in ontwikkeling. We hebben nieuwe wedge shafts van True Temper, Project X, Accra en Aerotech die allemaal aansluiten bij de shaft die zij leveren voor ijzers. Vanwege de grote hoeveelheid hebben we ons fitting systeem op de wedges gezet. Zo kunt u alle shafts in alle wedges uitproberen tijdens een fitting.

Nieuwe Accra iSeries graphite shafts

15 mei 2023
Onze meest populaire shaft is uitgekomen in een nieuwe versie. De Accra iSeries graphite is een complete, bij elkaar passende lijn shafts voor de driver (3 gewichten in 3 of 4 flexes), houten (4 gewichten in 3 of 4 flexes), hybrides (4 gewichten in 3 of 4 flexes) en ijzers (5 gewichten in 5 flexes). Daar moet iets bij zitten wat past. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

Fitting systeem op OEM driver adaptors

14 mei 2023
Iedere OEM (Original Equipment Manufacturer) heeft een eigen systeem voor het verstellen van shafts. Van de laatste versies van de drivers van Taylor Made, Callaway, Titleist, Ping en Mizuno hebben we nu ons fitting systeem gemonteerd op de de bijbehorende adaptors. Zo kunt u al onze shafts in uw eigen driver proberen tijdens een fitting.

Stalen shaft voor ijzers

14 mei 2023
We hebben het weer druk gehad. Nieuwe shafts van diverse leveranciers waar we ons fitting systeem op hebben gemonteerd. True Temner heeft de nieuwe True Temper Dynamic Gold Mid komt in verschillende gewichten en resulteert in een iets hogere vertrekhoek en spin. De Acccra iSeries Steel Red past precies tussen de Project X en True Temper shaft qua feel en performance. Deze shafts kunnen in diverse flexibiliteiten worden ingezet voor uw set. 

PXG Gen 6

13 april 2023
De nieuwe generatie PXG demos zijn binnen. Zowel voor rechtshandige als linkshandige spelers. De drivers, houten en hybrides zijn bewezen beter bij off center hits dan bijna ieder ander "standaard" merk. Kom nu tijdens een fitting sessie zelf ervaren hoe deze clubs met een voor u passende shaft uw spel kunnen verbeteren. 

Project X HZRDUS shafts

11 augustus 2022
We hebben nu ook de Project X HZRDUS Red, Blue en Black shafts beschikbaar tijdens een fitting. Deze tour proven shafts maken het aanbod Project X compleet. Wij zijn de specialist van Project X, True temper en Rifle. 

KZG Gemini

23 juni 2022
Als grootste KZG dealer in Nederland moeten we natuurlijk alle clubs in huis hebben. De nieuwe Gemini ijzers en wedges zijn binnen. Mooie clubs met schroeven om uw club geheel op maat te kunnen maken en afstellen.

Accra TZ5 en TZ6 shaft

23 juni 2022
De nieuwe lijn top kwaliteit shafts van Accra zijn uit. De TZ5 en TZ6 shaft hebben ieder een eigen profiel voor een lagere of juist hogere vetrekhoek. Beide shaft omvatten de laatste technologien van Accra op het gebied van graphite. Allemaal voor een betere energie overbrenging naar de bal. Er zijn nu dedicated en bijpassende driver, fairway wood en hybride shafts. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

TW Single length nu ook linkshandig

13 mei 2022
Als u golf volgt op televisie dan heeft u gemerkt dat er veel gepraat wordt over single length clubs. Hierbij zijn alle ijzers even lang, alle hybrides even lang en alle  houten even lang. Per type club altijd dezelfde houding kan maken ongeacht het nummer. Wij hebben enorm veel succes met de single length ijzers, hybrides en houten van Tom Wison. Nu zijn deze ook leverbaar voor linkshandige golfers.

Aerotech Steelfiber Private Reserve

22 april 2022
Aerotech heeft een lijn shafts uitgebracht onder het label Private Reserve. Deze hebben een unieke zwarte kleur en worden gemaakt met nog nauwere toleranties. Naast de standaard ijzer shafts zijn er nu ook bijpassende shafts voor de wedges.

PXG Sugar Daddy wedges

22 april 2022
PXG heeft de nieuwe Sugar Daddy wedges uitgebracht. Verkrijgbaar in chroom en in een exclusieve zwarte kleur.

Upgrades werkplaats

21 april 2022
We zijn ook in de werkplaats druk bezig met upgrades.  Allemaal om nog betere sets te kunnen maken voor onze klanten. Neem een kijkje om te zien waar we precies mee bezig zijn.

Edison wedges

9 februari 2022
Nu leverbaar uit voorraad. Edison wedges zijn uniek door een onconventionele gewcihtsverdeling. Het resultaat is een betere afstandcontrole met meer spin. Het zijn de opvolgers van de Score wedges die een jaar of 10 geleden zeer populair waren.  

Project X VRT shaft

14 november 2021
Project X heeft weer een mooie toevoeging aan het assortiment. Alleen verkrijgbaar bij True Temper Perfomance Fitting Centers zoals Golfhunter. De Red is er in lichtere gewichten met een soft profiel voor een hogere balvlucht. De Blue is een stabielere shaft voor een wat lagere balvlucht. Natuurlijk met de kwaiteit van Project X zoals u gewend bent.

Accra TourZ RPG shafts

14 november 2021
Accra maakt al jaren shafts waar tour professionals zonder vergoeding voor kiezen. De TourZ RPG is de laatste versie met een ongekende energieoverbrenging tussen handen en clubhoofd. Het unieke van deze shaft is de keuze voor een high of low balance point. En dat terwijl het profiel van de shaft hetzelfde blijft. Unieke shaft met unieke resultaten.  

Verhuisd

30 maart 2021
In April 2021 zijn we verhuisd. Naast de een half jaar geleden betrokken woning, staat een bijgebouw waar Golfhunter nu gevestigd is. U bent hier, op afspraak, van harte welkom.

Miura

23 februari 2021
We hebben de nieuwe PI-401 binnen. Het meest vergevingsgezinde ijzer die Miura ooit heeft gemaakt zonder het geweldige gevoel van Miura ijzers te verliezen. 

In de pers....

26 september 2019
Er staat een mooi artikel op Golf.nl over Golfhunter, Marcel de Jager en PXG.
Klik hier voor het artikel.

WGTF Level III

26 september 2019
Wij zijn WGTF Level III gecertificeerd in Engeland. De WGTF is een afkorting voor de World Golf Teachers Association (klik hier voor meer informatie).