Project X HZRDUS shafts

11 augustus 2022
We hebben nu ook de Project X HZRDUS Red, Blue en Black shafts beschikbaar tijdens een fitting. Deze tour proven shafts maken het aanbod Project X compleet. Wij zijn de specialist van Project X, True temper en Rifle. 

KZG Gemini

23 juni 2022
Als grootste KZG dealer in Nederland moeten we natuurlijk alle clubs in huis hebben. De nieuwe Gemini ijzers en wedges zijn binnen. Mooie clubs met schroeven om uw club geheel op maat te kunnen maken en afstellen.

PXG Gen 5

23 juni 2022
PXG heeft de nieuwe lijn ijzers, hybride, houtjes en drivers uitgebracht onder de naam Gen 5. Wij hebben alle demos binnen en deze kunnen dus worden ingezet bij fitting sessies. Wij maken PXG clubs geheel op maat en u heeft dus een zeer ruime keuze aan shafts.

Accra TZ5 en TZ6 shaft

23 juni 2022
De nieuwe lijn top kwaliteit shafts van Accra zijn uit. De TZ5 en TZ6 shaft hebben ieder een eigen profiel voor een lagere of juist hogere vetrekhoek. Beide shaft omvatten de laatste technologien van Accra op het gebied van graphite. Allemaal voor een betere energie overbrenging naar de bal. Er zijn nu dedicated en bijpassende driver, fairway wood en hybride shafts. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

TW Single length nu ook linkshandig

13 mei 2022
Als u golf volgt op televisie dan heeft u gemerkt dat er veel gepraat wordt over single length clubs. Hierbij zijn alle ijzers even lang, alle hybrides even lang en alle  houten even lang. Per type club altijd dezelfde houding kan maken ongeacht het nummer. Wij hebben enorm veel succes met de single length ijzers, hybrides en houten van Tom Wison. Nu zijn deze ook leverbaar voor linkshandige golfers.

Aerotech Steelfiber Private Reserve

22 april 2022
Aerotech heeft een lijn shafts uitgebracht onder het label Private Reserve. Deze hebben een unieke zwarte kleur en worden gemaakt met nog nauwere toleranties. Naast de standaard ijzer shafts zijn er nu ook bijpassende shafts voor de wedges.

PXG Sugar Daddy wedges

22 april 2022
PXG heeft de nieuwe Sugar Daddy wedges uitgebracht. Verkrijgbaar in chroom en in een exclusieve zwarte kleur.

Upgrades werkplaats

21 april 2022
We zijn ook in de werkplaats druk bezig met upgrades.  Allemaal om nog betere sets te kunnen maken voor onze klanten. Neem een kijkje om te zien waar we precies mee bezig zijn.

Top 50 Accra Technologist

23 maart 2022
Wij zijn verkozen tot de top 50 Accra technologists. Dt betekent dat we wereldwijd worden erkend als specialist van Accra shafts. Accra levert shafts voor ieder niveau en voor iedere prijsklasse. Kom zelf ervaren welke Accra shaft het beste bij u past.

Edison wedges

9 februari 2022
Nu leverbaar uit voorraad. Edison wedges zijn uniek door een onconventionele gewcihtsverdeling. Het resultaat is een betere afstandcontrole met meer spin. Het zijn de opvolgers van de Score wedges die een jaar of 10 geleden zeer populair waren.  

Project X VRT shaft

14 november 2021
Project X heeft weer een mooie toevoeging aan het assortiment. Alleen verkrijgbaar bij True Temper Perfomance Fitting Centers zoals Golfhunter. De Red is er in lichtere gewichten met een soft profiel voor een hogere balvlucht. De Blue is een stabielere shaft voor een wat lagere balvlucht. Natuurlijk met de kwaiteit van Project X zoals u gewend bent.

Accra TourZ RPG shafts

14 november 2021
Accra maakt al jaren shafts waar tour professionals zonder vergoeding voor kiezen. De TourZ RPG is de laatste versie met een ongekende energieoverbrenging tussen handen en clubhoofd. Het unieke van deze shaft is de keuze voor een high of low balance point. En dat terwijl het profiel van de shaft hetzelfde blijft. Unieke shaft met unieke resultaten.  

Verhuisd

30 maart 2021
In April 2021 zijn we verhuisd. Naast de een half jaar geleden betrokken woning, staat een bijgebouw waar Golfhunter nu gevestigd is. U bent hier, op afspraak, van harte welkom.

Miura

23 februari 2021
We hebben de nieuwe PI-401 binnen. Het meest vergevingsgezinde ijzer die Miura ooit heeft gemaakt zonder het geweldige gevoel van Miura ijzers te verliezen. 

Top 100 Clubfitter van de wereld

17 februari 2021
Ook in 2021 staat Golfhunter wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Al sinds 2009 hebben we de eer om jaarlijks op deze lijst van KZG te staan.  

In de pers....

26 september 2019
Er staat een mooi artikel op Golf.nl over Golfhunter, Marcel de Jager en PXG.
Klik hier voor het artikel.

WGTF Level III

26 september 2019
Wij zijn WGTF Level III gecertificeerd in Engeland. De WGTF is een afkorting voor de World Golf Teachers Association (klik hier voor meer informatie).