Project X VRT shaft

14 november 2021
Project X heeft weer een mooie toevoeging aan het assortiment. Alleen verkrijgbaar bij True Temper Perfomance Fitting Centers zoals Golfhunter. De Red is er in lichtere gewichten met een soft profiel voor een hogere balvlucht. De Blue is een stabielere shaft voor een wat lagere balvlucht. Natuurlijk met de kwaiteit van Project X zoals u gewend bent.

Accra TourZ RPG shafts

14 november 2021
Accra maakt al jaren shafts waar tour professionals zonder vergoeding voor kiezen. De TourZ RPG is de laatste versie met een ongekende energieoverbrenging tussen handen en clubhoofd. Het unieke van deze shaft is de keuze voor een high of low balance point. En dat terwijl het profiel van de shaft hetzelfde blijft. Unieke shaft met unieke resultaten.  

Corona

11 november 2021
We doen voorlopig alleen fittings op woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag overdag. Wij doen dit zo veilig mogelijk. Vandaar dat wij per fitting maar 1 persoon kunnen ontvangen. Hopelijk kunnen we snel weer naar normaal.

Verhuisd

30 maart 2021
Vorige week zijn we verhuisd. Naast de een half jaar geleden betrokken woning, staat een schuur waar Golfhunter nu gevestigd is. U bent hier, op afspraak, van harte welkom.

Miura

23 februari 2021
We hebben de nieuwe PI-401 binnen. Het meest vergevingsgezinde ijzer die Miura ooit heeft gemaakt zonder het geweldige gevoel van Miura ijzers te verliezen. 

Top 100 Clubfitter van de wereld

17 februari 2021
Ook in 2021 staat Golfhunter wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Al sinds 2009 hebben we de eer om jaarlijks op deze lijst van KZG te staan.  

PXG Gen 4 ijzers

10 februari 2021
PXG slaat een nieuwe weg in. PXG gaat nu zelf de distributie doen. Ze gaan online verkopen maar blijven graag gebruik maken van de betere fitting centers in Europa voor die mensen die een echt passende set willen hebben. De prijzen zijn aanmerkelijk lager geworden en zitten nu in de buurt van Miura. Wij hebben alle GEN 3 en Gen 4 ijzers en hybrides beschikbaar tijdens een fitting.

Accra TZ5 en TZ6

26 september 2019
We hebben de nieuwe Accra TZ5 en TZ6 shafts binnen. Deze tour proven shafts worden gebruikt door professionals als Gary Woodland en Tony Finau. En dat doen ze zonder ervoor betaald te worden. Dan moeten ze wel goed zijn. Ook De compleet nieuwe FX lijn shafts is binnen. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs waarbij de driver, fairway en hybride shafts helemaal gematched worden.

KZG

26 september 2019
Als grootste KZG dealer in Nederland moeten we natuurlijk alle clubs in huis hebben. Kom zelf de nieuwe anniversary clubs bekijken die speciaal voor het 25 jarig bestaan zijn gemaakt.

In de pers....

26 september 2019
Er staat een mooi artikel op Golf.nl over Golfhunter, Marcel de Jager en PXG.
Klik hier voor het artikel.

Single length ijzers

26 september 2019
Als u golf volgt op televisie dan heeft u gemerkt dat er veel gepraat wordt over single length ijzers. Hierbij zijn alle ijzers even lang waardoor u altijd dezelfde slag kan maken ongeacht de club.

WGTF Level III

26 september 2019
Wij zijn WGTF Level III gecertificeerd in Engeland. De WGTF is een afkorting voor de World Golf Teachers Association (klik hier voor meer informatie).