Wie ben ik?

Mijn naam is Marcel de Jager. Net als u ben ik gek van het golfspel. Nadat ik ben begonnen met golfen ben in korte tijd single handicap geworden. Dit was de reden om een nieuwe golfset te kopen die beter bij mijn spel zou passen.
 
Na de aanschaf van de set was ik op weg naar huis toen ik me af begon te vragen hoe de betreffende winkel een aantal voor mij specifieke aanpassingen had bepaald. U moet dan denken aan de lengte en de lie. Een verkoper heeft op afstand naar me staan kijken en heeft een aantal conclusies getrokken. Dat zat me niet lekker.
 
Ik ben me via Amerikaanse boeken gaan verdiepen in golfmaterialen en specificaties. Er is toen een wereld voor mij opengegaan. Ik had nooit kunnen vermoeden hoeveel aspecten invloed hebben op de juiste golfclub voor een golfer. Hierdoor is de passie ontstaan voor het clubfitten.
 
Ik ben cursussen gaan volgen in Nederland en de VS. Ik ben lid van 3 onafhankelijke clubfitting organisaties in de VS. Mijn certificeringen zijn ook behaald in de VS. Ik ga regelmatig naar de VS voor bijscholing en nieuwe ontwikkelingen.
 
Ik ben er van overtuigd dat clubfitting voor iedereen essentieel is. Iedere golfer is uniek en iedere swing is anders. Uw Golfclubs op maat laten u het maximale uit uw spel halen en zo optimaal te genieten.