Clubs

Wij krijgen regelmatig de vraag waarom we geen "bekende" merken clubhoofden kunnen leveren. Collega clubfitters in de VS kunnen dit soms wel maar zij hebben direct contact met de merken zelf. In Europa hebben we bijna altijd te maken met importeurs en distributeurs. Zij willen alleen maar dozen schrijven en willen niets met losse clubhoofden te maken hebben.
 
De merken die wij voeren zijn wat minder bekend maar wij durven de kwaliteit af te zetten tegen iedere OEM (Original Equipment Manufacturer). Innovaties als de hybride of Single Length ijzers zijn vaak gedaan door clubfitting merken. Het grote voordeel bij een bedrijf als Golfhunter is dat iedere shaft in ieder clubhoofd kan. Daarmee hebben we veel meer opties als een standaard set uit de winkel.
 
Met uitzondering van PXG, hebben deze merken niet genoeg geld om professionals bekend van de TV te sponsoren. Terwijl op de lagere tours deze clubs juist vaak zeer bekend zijn omdat de spelers de clubs nog zelf moeten betalen en juist gefit willen zijn. En het is een publiek geheim dat een heleboel toppers met onderstaande clubhoofden spelen vanwege de kwaliteit.  
Wij zijn al vanaf het begin dealer van KZG. Een zeer mooi merk met een grote verscheidenheid aan clubhoofden voor ieder niveau. Op een aantal vlakken ook zeer innovatief.
 
 
Tom Wishon is al jaren lang wereldwijd een uithangbord voor clubfitters. Hij is verantwoordelijk voor vele vernieuwende ontwerpen waaronder de Single Length ijzers. Vanaf het begin werken wij al samen met Tom Wishon Golf technology.
Wij waren de eerste dealer van PXG in Nederland. PXG is in korte tijd heel populair geworden door de excentrieke eigenaar. Maar vergis je niet, de clubs van PXG zijn daadwerkelijk uniek en sommige klanten slaan er echt verder mee. Een waarschuwing vooraf: dit zijn prijzige clubs. Maar menig golfer slaat echt verder met deze clubs.
Miura heeft een geheel eigen niche ontwikkeld. Zeer mooie clubhoofden die handmatig worden afgewerkt waar menig topper mee speelt zonder dat u dat weet. Deels handgemaakt volgens oude Japanse traditie wat een zeer zacht clubhoofd oplevert. Voor de insiders een heel mooi merk.
Proto Concept is een leverancier van high end Japanse forged ijzers. Lydia Ko vertrouwd als jaren op Proto Concept. En wij geven al heel lang aan dat de gemiddelde amateur vooral moet kijken naar het materiaal van de dames op de Tour. Kijk snel op de site van Proto Concept om het verhaal van het concept en de ideeen achter het merk te lezen

Edison wedges

Uniek door een andere gewichtsverdeling dan traditionele wedges. Het resultaat is een betere afstandscontrole met meer spin. Edison wedges zijn een doorontwikkeling van de bekendere Score wedges van 10 jaar geleden. Leverbaar is lofts tussen 45 en 63 graden.
Skymax is een perfecte, betaalbare club voor de startende golfer. Wij doen hier geen uitgebreide fitting voor maar we kijken tijdens de Quickfit wel wat een passende shaft is. Skymax is ook leverbaar als halve setjes eventueel inclusief tas.