Clubs

Wij krijgen regelmatig de vraag waarom we geen "bekende" merken clubhoofden kunnen leveren. Collega clubfitters in de VS kunnen dit soms wel maar zij hebben direct contact met de merken zelf. In Europa hebben we bijna altijd te maken met importeurs en distributeurs. Zij willen alleen maar dozen schrijven en willen niets met losse clubhoofden te maken hebben.
 
De merken die wij voeren zijn wat minder bekend maar wij durven de kwaliteit af te zetten tegen iedere OEM (Original Equipment Manufacturer). Innovaties als de hybride of Single Length ijzers zijn vaak gedaan door clubfitting merken. Het grote voordeel bij een bedrijf als Golfhunter is dat iedere shaft in ieder clubhoofd kan. Daarmee hebben we veel meer opties als een standaard set uit de winkel.
 
Met uitzondering van PXG, hebben deze merken niet genoeg geld om professionals bekend van de TV te sponsoren. Terwijl op de lagere tours deze clubs juist vaak zeer bekend zijn omdat de spelers de clubs nog zelf moeten betalen en juist gefit willen zijn. En het is een publiek geheim dat een heleboel toppers met onderstaande clubhoofden spelen vanwege de kwaliteit.  
 
Verder hebben we een aantal unieke Japanse merken. Deze merken doen het net even iets anders omdat zij al eeuwen lang ervaring hebben met het smeden van staal. Dat resulteert in club gemaakt van zachtere materialen. Sommige merken leveren zelfs compleet unieke afwerkingen waardoor u echt iets speciaals hebt. 
Wij zijn al vanaf het begin dealer van KZG. Een zeer mooi merk met een grote verscheidenheid aan clubhoofden voor ieder niveau. Op een aantal vlakken ook zeer innovatief.
 
 
Tom Wishon is al jaren lang wereldwijd een uithangbord voor clubfitters. Hij is verantwoordelijk voor vele vernieuwende ontwerpen waaronder de Single Length ijzers. Vanaf het begin werken wij al samen met Tom Wishon Golf technology.
Wij waren de eerste dealer van PXG in Nederland. PXG is in korte tijd heel populair geworden door de excentrieke eigenaar. Maar vergis je niet, de clubs van PXG zijn daadwerkelijk uniek en sommige klanten slaan er echt verder mee. Een waarschuwing vooraf: dit zijn prijzige clubs. Maar menig golfer slaat echt verder met deze clubs.
Miura heeft een geheel eigen niche ontwikkeld. Zeer mooie clubhoofden die handmatig worden afgewerkt waar menig topper mee speelt zonder dat u dat weet. Deels handgemaakt volgens oude Japanse traditie wat een zeer zacht clubhoofd oplevert. Voor de insiders een heel mooi merk.
Proto Concept is een leverancier van high end Japanse forged ijzers. Lydia Ko vertrouwd als jaren op Proto Concept. En wij geven al heel lang aan dat de gemiddelde amateur vooral moet kijken naar het materiaal van de dames op de Tour. Kijk snel op de site van Proto Concept om het verhaal van het concept en de ideeen achter het merk te lezen
Takumi bestaat al heel lang en hebben heel veel ervaring met het smeden van clubhoofden. Ze zijn zo goed hierin dat de meeste grote merken hun protoypes laten bouwen door Takumi. Het resultaat zijn werkelijk prachtige clubs die u specifiek volgens uw specificaties laat bouwen en afwerken.
 
Wij hebben een aantal clubhoofden die u kan proberen tijdens een fitting. De KCB en N2 ijzers zijn voor een een grote groep golfers passend te maken dus voor ieder wat wils. Aangevuld met de 3-star wedge kunnen wij een mooie set samenstellen. Op termijn zullen wij het aanbod van Takumi waarschijnlijk uit gaan breiden.
MTG Studios maakt unieke clubhoofden. Door de wijze van afwerking wordt minder hitte gebruikt wat resulteert in een zachter clubhoofd. En het resulteert in een clubhoofd waarvan er geen 2e bestaat. U kunt zelfs kiezen uit 8 verschillende afwerkingen.
 
 
Iedere afwerking heeft zijn eigen slijtage wat ook weer wat extra toevoegt aan de uniekheid van de club. Wij hebben de MB, NC en M5 beschikbaar om te gebruiken tijdens een fitting. Aangevuld met de Itobori wedge kunnen wij voor iedere golfer een passende en uniek set leveren. 
Skymax is een perfecte, betaalbare club voor de startende golfer. Wij doen hier geen uitgebreide fitting voor maar we kijken tijdens de Quickfit wel wat een passende shaft is. Skymax is ook leverbaar als halve setjes eventueel inclusief tas.

Edison wedges

Uniek door een andere gewichtsverdeling dan traditionele wedges. Het resultaat is een betere afstandscontrole met meer spin. Edison wedges zijn een doorontwikkeling van de bekendere Score wedges van 10 jaar geleden. Leverbaar is lofts tussen 45 en 63 graden.