Iedere golfer is uniek. Iedere swing is anders. Neem geen genoegen met standaard clubs!

Welkom

Welkom bij Golfhunter Clubfitting Centre. Wij zijn gespecialiseerd in golfclubs op maat. Wij zijn optimaal gekwalificeerd om uw swing te analyseren, golfclubs aan te meten en bestaande clubs aan te passen of nieuwe clubs te bouwen.
 
Golf is een combinatie van passende clubs bij uw specifieke swing. U kunt deze niet los van elkaar zien. Als gecertificeerd Level III instructeur van de WGTF GB&I kunnen wij u ook verder helpen met uw swing.
 
Neem rustig een kijkje op onze website en neem contact met ons op of kom naar de open dag indien u nog vragen hebt.
Neem contact op

Open dagen

Wij werken alleen op afspraak omdat we alle tijd voor u willen nemen zonder gestoord te willen worden. Dit kan overigens ook in de avond of in het weekend.
 
Indien u toch een keer vrijblijvend informatie wil hebben dan bent u welkom op onze periodieke open dagen. Kijk snel bij Open dag wanneer de volgende op de agenda staat.

Laatste nieuws

TW Single length nu ook linkshandig

13 mei 2022
Als u golf volgt op televisie dan heeft u gemerkt dat er veel gepraat wordt over single length clubs. Hierbij zijn alle ijzers even lang, alle hybrides even lang en alle  houten even lang. Per type club altijd dezelfde houding kan maken ongeacht het nummer. Wij hebben enorm veel succes met de single length ijzers, hybrides en houten van Tom Wison. Nu zijn deze ook leverbaar voor linkshandige golfers.

Aerotech Steelfiber Private Reserve

22 april 2022
Aerotech heeft een lijn shafts uitgebracht onder het label Private Reserve. Deze hebben een unieke zwarte kleur en worden gemaakt met nog nauwere toleranties. Naast de standaard ijzer shafts zijn er nu ook bijpassende shafts voor de wedges.

PXG Sugar Daddy wedges

22 april 2022
PXG heeft de nieuwe Sugar Daddy wedges uitgebracht. Verkrijgbaar in chroom en in een exclusieve zwarte kleur.

Upgrades werkplaats

21 april 2022
We zijn ook in de werkplaats druk bezig met upgrades.  Allemaal om nog betere sets te kunnen maken voor onze klanten. Neem een kijkje om te zien waar we precies mee bezig zijn.

TZ5 en TZ6 shaft

12 april 2022
De nieuwe lijn top kwaliteit shafts van Accra zijn uit. De TZ5 en TZ6 shaft hebben ieder een eigen profiel voor een lagere of juist hogere vetrekhoek. Beide shaft omvatten de laatste technologien van Accra op het gebied van graphite. Allemaal voor een betere energie overbrenging naar de bal. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

Top 50 Accra Technologist

23 maart 2022
Wij zijn verkozen tot de top 50 Accra technologists. Dt betekent dat we wereldwijd worden erkend als specialist van Accra shafts. Accra levert shafts voor ieder niveau en voor iedere prijsklasse. Kom zelf ervaren welke Accra shaft het beste bij u past.