Iedere golfer is uniek. Iedere swing is anders. Neem geen genoegen met standaard clubs!

Welkom

Welkom bij Golfhunter Clubfitting Centre. Wij zijn gespecialiseerd in golfclubs op maat. Wij zijn optimaal gekwalificeerd om uw swing te analyseren, golfclubs aan te meten en bestaande clubs aan te passen of nieuwe clubs te bouwen.
 
Golf is een combinatie van passende clubs bij uw specifieke swing. U kunt deze niet los van elkaar zien. Als gecertificeerd Level III instructeur van de WGTF GB&I kunnen wij u ook verder helpen met uw swing.
 
Neem rustig een kijkje op onze website en neem contact met ons op of kom naar de open dag indien u nog vragen hebt.
Neem contact op

Open dagen

Wij werken alleen op afspraak omdat we alle tijd voor u willen nemen zonder gestoord te willen worden. Dit kan overigens ook in de avond of in het weekend.
 
Indien u toch een keer vrijblijvend informatie wil hebben dan bent u welkom op onze periodieke open dagen. Kijk snel bij Open dag wanneer de volgende op de agenda staat.

Laatste nieuws

Verhuisd

30 maart 2021
Vorige week zijn we verhuisd. Naast de een half jaar geleden betrokken woning, staat een schuur waar Golfhunter nu gevestigd is. U bent hier, op afspraak, van harte welkom.

Miura

23 februari 2021
We hebben de nieuwe PI-401 binnen. Het meest vergevingsgezinde ijzer die Miura ooit heeft gemaakt zonder het geweldige gevoel van Miura ijzers te verliezen. 

Top 100 Clubfitter van de wereld

17 februari 2021
Ook in 2021 staat Golfhunter wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Al sinds 2009 hebben we de eer om jaarlijks op deze lijst van KZG te staan.  

Corona

11 februari 2021
We zijn weer voorzichtig begonnen. We doen voorlopig alleen fittings op vrijdag en zaterdag overdag. Wij doen dit zo veilig mogelijk. Vandaar dat wij per fitting maar 1 persoon kunnn ontvangen. Hopelijk kunnen we snel weer naar normaal.

PXG Gen 4 ijzers

10 februari 2021
PXG slaat een nieuwe weg in. PXG gaat nu zelf de distributie doen. Ze gaan online verkopen maar blijven graag gebruik maken van de betere fitting centers in Europa voor die mensen die een echt passende set willen hebben. De prijzen zijn aanmerkelijk lager geworden en zitten nu in de buurt van Miura. Wij hebben alle GEN 3 en Gen 4 ijzers en hybrides beschikbaar tijdens een fitting.

Accra TZ5 en TZ6

26 september 2019
We hebben de nieuwe Accra TZ5 en TZ6 shafts binnen. Deze tour proven shafts worden gebruikt door professionals als Gary Woodland en Tony Finau. En dat doen ze zonder ervoor betaald te worden. Dan moeten ze wel goed zijn. Ook De compleet nieuwe FX lijn shafts is binnen. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs waarbij de driver, fairway en hybride shafts helemaal gematched worden.