Iedere golfer is uniek. Iedere swing is anders. Neem geen genoegen met standaard clubs!

Welkom

Welkom bij Golfhunter Clubfitting Centre. Wij zijn gespecialiseerd in golfclubs op maat. Wij zijn optimaal gekwalificeerd om uw swing te analyseren, golfclubs aan te meten en bestaande clubs aan te passen of nieuwe clubs te bouwen.
 
Golf is een combinatie van passende clubs bij uw specifieke swing. U kunt deze niet los van elkaar zien. Als gecertificeerd Level III instructeur van de WGTF GB&I kunnen wij u ook verder helpen met uw swing.
 
Neem rustig een kijkje op onze website en neem contact met ons op of kom naar de open dag indien u nog vragen hebt.
Neem contact op

Open dagen

Wij werken alleen op afspraak omdat we alle tijd voor u willen nemen zonder gestoord te willen worden. 
 
Indien u toch een keer vrijblijvend informatie wil hebben dan bent u welkom op onze periodieke open dagen. Kijk snel bij Open dag wanneer de volgende op de agenda staat.

Laatste nieuws

Fourteen Golf

19 juli 2024
Fourteen Golf is begonnen als ontwerper voor de grote merken. Nu als beschikbaar voor alle andere golfers. Japanse forged clubs die goedkoper zin dan de bekendere merken. Maar kwalitaitef doen ze niet onder met clubs voor ieder niveau. We hebben dit merk toegevoegd aan ons assortiment en de demos zijn nu beschikbaar tijdens een fitting.  

Miura IC-602

24 april 2024
Miura heeft een nieuw hollow body clubhoofd ontworpen. Met een traditioneel uiterlijk levert dit clubhoofd meer vergevingsgezindheid en afstand. Miura zegt zelf altijd "Discover Perfection". Kom zelf ontdekken of dat ook voor u geldt. Nu te gebruiken tijdens een fitting.

Top 100 Clubfitter van de wereld

15 maart 2024
Ook in 2024 staat Golfhunter wederom in de lijst van de World's Top 100 Clubfitters. Al sinds 2009 hebben we de eer om jaarlijks op deze lijst van KZG te staan.  

Top 50 Accra Technologist

15 maart 2024
Wij zijn wederom verkozen tot de top 50 Accra technologists. Na 2022, zijn we ook in 2023 wereldwijd erkend als specialist van Accra shafts. Accra levert shafts voor ieder niveau en voor iedere prijsklasse. Kom zelf ervaren welke Accra shaft het beste bij u past.

Aerotech H- en J-series

18 februari 2024
Aerotech heeft 2 nieuwe series shafts uitgebracht beide nog steeds gebruikmakend van de unieke staal fiber materiaal (meer dan 90 kilometer per shaft) op een graphite basis. De H-series is de lichtste lijn shafts (50-63 gram) die ooit is uitgebracht. De H-torque iets daarentegen iets zwaarder, minder torque en iets stijver wat resulteert in een lagere balvlucht. De J-series heeft een nog een lagere torque, is iets zwaarder en dat resulteert in een nog iets lagere belvlucht. Deze shaft is voorlopig alleen leverbaar via True Temper Certified Fitting Centers en dus ook via ons.

PXG Gen 2 putter

18 februari 2024
De 2e generatie PXG putters zijn al een tijdje beschikbaar. Wij hebben nu een uniek fitting systeem waardoor u bijna alle modellen (waaronder de nieuwe Apache) kunt proberen met een keuze uit 4 verschillende hosels. Ieder hosel resulteert in een andere balans van de putter zodat er altijd een putter is die het beste bij uw swing past. De gel in het clubhoofd zorgt voor minder vibratie en zorgt ervoor dat PXG een hele dunne clubface kan gebruiken. Hierdoor kunnen ze meer gewicht verder van de clubface te plaatsen wat resulteert in een heel vergevingsgezind clubhoofd.